ClubSound Professional Sound and Light

E.C.M. (Erik) de Zeeuw

ClubSound: De B2B-partner voor licht- en geluidsoplossingen

ClubSound is een Nederlandse B2B-specialist die zich richt op licht- en geluidsapparatuur. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

Verkoop: ClubSound verkoopt professionele licht- en geluidsapparatuur voor diverse toepassingen, van kleine feesten tot grote concerten. Ze werken samen met gerenommeerde merken om hun klanten hoogwaardige producten aan te bieden.

Verhuur: Heeft u apparatuur nodig voor een eenmalige gebeurtenis? ClubSound biedt een uitgebreide verhuurvloot met de nieuwste technologie. Ze kunnen u adviseren over de juiste apparatuur voor uw evenement en zorgen voor een snelle en efficiënte levering en installatie.

Installatie: ClubSound biedt professionele installatieservices voor zowel permanente als tijdelijke licht- en geluidsinstallaties. Ze werken samen met ervaren technici om ervoor te zorgen dat uw systeem perfect is geïnstalleerd en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

OH-FX: ClubSound is een distributeur van OH-FX, een merk dat gespecialiseerd is in speciale effecten, zoals schuimmachines, confettikanonnen en sturingen. Ze kunnen u helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

Waarom kiezen voor ClubSound?

ClubSound heeft meer dan 25 jaar ervaring in de licht- en geluidsindustrie. Ze beschikken over een team van ervaren professionals die u kunnen adviseren over de beste oplossing voor uw behoeften. ClubSound is trots op hun servicegerichtheid en streven ernaar om hun klanten een optimale beleving te bieden.

Of u nu op zoek bent naar apparatuur voor uw volgende evenement of een permanente installatie wilt laten installeren, ClubSound is de perfecte partner voor u.


Voor alle ondernemers van 's-Gravenzande

Door onze krachten als ondernemers te bundelen inspireren we elkaar!