Diner hotel Des Indes

  • 18:00

Wanneer

17 juni 2022    
18:00 - 21:00

Beste leden van de VOG,

Vrijdag 17 juni 2022 nodigen we jullie graag uit voor een heerlijk diner bij Hotel Des Indes.

Wie na binnenkomst van hotel Des Indes de hal doorkruist, waant zich direct in een andere wereld. De monumentale entree waar vroeger de koetsen met bezoekers het gebouw inreden, ademt historie uit.

De overvloedige inrichting van de Lounge / Restaurant, die past bij de status van dit iconische hotel, is zeker chic te noemen en tegelijkertijd bijzonder warm en uitnodigend. De marmeren zuilen, de kroonluchter en de brede statige trappen vertellen het verhaal van het 19de-eeuws stadspaleis van Baron van Brienen, dat later het luxueuze Hotel Des Indes zou worden.

Vanaf de bovenliggende etage, de Rotonde genoemd, heeft u leunend op de balustrade een prachtig zicht op de Lounge / Restaurant. Vanaf deze plek begroette de Baron vroeger de zojuist gearriveerde gasten.

Het programma is als volgt:

  • 18.00 uur vertrek met de bus gezamenlijk vanaf Juliana Sportpark in ’s-Gravenzande
  • 19.00 tot 22.00 uur dineren in hotel Des Indes, menu van de chef
  • 22.00 uur vertrekt de bus weer naar ’s-Gravenzande.

Er is plek voor maximaal 50 personen. Dit wil je niet misschien dus geef je snel op! Omdat we alle leden de mogelijkheid willen geven mee te gaan kun je geen introducés meenemen.

Let op!

Geef dieetwensen aan bij opmerkingen.

Wij kijken ernaar uit jullie deze avond weer te zien.

Groeten van de activiteitencommissie en het bestuur van Vereniging Ondernemend ‘s-Gravenzande

P.S. Wij rekenen natuurlijk graag op jouw komst wanneer je jezelf voor deze bijeenkomst heeft aangemeld. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, dan kunt je jouw aanmelding kosteloos annuleren tot vier dagen van tevoren. Je moet zich dan wel altijd per e-mail bij het secretariaat afmelden, zodat wij jouw plek opnieuw kunnen vergeven. Meldt je jezelf op dag zelf af of bent je zonder bericht afwezig, dan wordt er een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht.